01.33, Sons Of Anarchy

Sons Of Anarchy, hur sjukt bra är inte den serien!!! Vi bestämde att tre avsnitt var rimligt att hinna se under veckan, sen var dealen att kolla hur den andre låg till.. Ja två avsnitt avverkade jag redan igår & det tredje idag, men snäll som han är fick jag se ETT avsnitt till =) Antar att jag har mycket mer tid över än vad O har att slå ihjäl ;) Snart blir det dock andra bullar på den fronten!

Blir inte mycket till sömn här häller, har fullt upp med att torka snor och hämta andan efter hostattacker som smyger sig på.

Kiitos Hej!


On the road

Killarna är ute på dom Finska vägarna i veckan o kommer inte tillbaka förrän fredag eftermiddag. Jag sysselsätter mig ostört men kämpandes med att räkna matte. Baka lite och laga mat såklart, dock bara till mig själv och hur kul är det på en skala?! Yeye, thats life och jag överlever självklart 5 dagar när vi varit ifrån varandra betydligt längre än så! :) Ensamtid kan vara guld värt. Dessutom tror jag min andra hälft tycker det är skönt så som mitt humör kan vara. Förstår inte vart min kinkighet och lite lätt argsinthet kommer ifrån? Sen när vart jag sån... Jaja nu är det sovtime! Natti natti

RSS 2.0