Tjeckien- Sverige

Min älskling, ja min spelar med Tre Kronor :) Jag är så stolt!! Channel One Cup 2011, ikväll möter dom Tjeckien å jag är såå spänd. Hur lycklig som helst! Hoppas han gör en bra match, för hans skull. För mig är jag bara glad att han är med! Kan inte annat än att åka till min lilla Hanna o titta med henne :) Älskling på tv å Hanna under samma tak, blir aldrig annat än bra :) Håll tummarna på vinst!!

X


Kvällsmys

Minusgrader & snö, mysigt men livsfarligt..den jäkla isen som ligger på gatorna lömskt under pudersnön är inte rolig. Vet inte hur många gånger jag nästan hamnat sittandes på gatan..grr.
En kopp te, film i soffan och väntandes på min älskling som kommer hem om några timmar kan jag inte klaga på. Lärde mig dessutom av gårdagens matte miss att plugga tidigare på dagen, vilket jag idag har gjort så ikväll blir det ingen matte minsann.
Snart packas dessutom våra väskor för avfärd mot hemliga resemål...
xx

Raynauds sjukdom

Raynauds Sjukdom, hört talas om det? Nedsatt blodtillförsel till fingrar eller tår på grund av tillfälliga kramper.. Detta händer mig VARJE jädra gång jag går ut genom denna ytterdörr. Inte särskiljt spännande! Satt och frös häcken av mig under matchen idag, inget värkar hjälpa på mig..Varken Goos jackan, Lovika vantar eller UGGs. Jag skakar, huttrar, får gåshud och mina tår blir som isbitar efter bara 5 minuter. När vintern kommer hit upp på riktigt vet varken jag eller O vad jag ska ha på mig, använder mig av dom varmaste kläderna men vad hjälper det?
Efter matchen blev det mys middag på Amarillo & sen gick jag och köpte godis medan O anslöt tjekerna för en guys night. Nu är jag nydushad, med datorn i knät, en kopp te och med Os morgonrock under täcket i soffan. Och dra på trissor jag fryser fortfarande!

Sov gott


RSS 2.0