Lillebror

Som världens bästa storasyster är det klart att jag åker & shoppar med min älskade lillebror (som själv tkr att han är min "storebror" bara för att han är större än mig) ;)
Det vart en massa shoppat för hans del, tröjor, jeans, jacka, skjortor å t-shirts :)
En nöjd lillebror efter att jag bjudit på smoothie :)
// Jessie pessie

Tidig men mysig lördags morgon

Supermysigt att vakna tidigt & känna att man har hela dagen framför sig istället för att vakna sent å bara ha några få timmar att hitta på något roligt. Jag börjar komma in i mina gamla vanor sen när jag var liten att vakna tidigt, men inte så extremt som vid 06 utan som idag 7.45. En skön tid att vakna. Dessutom är det HÖST ute nu,  jag älskar hösten, det är småkyligt, man får ta på sig fina höst & vinterkläder dessutom blir träden röda & gula å det är sååå fint!
Idag är det hockeymatch & sen blir det familjemiddag för att fira gårdagens två födelsedagsbarn :)
Jag har redan hunnit städa undan allt presentpapper, maten från igår & dammsugit hela lägenheten, såå skönt att ha fått de gjort :)
Dags för frukost! Tjingeling
// Jess von S

Hair Day

Tisdag = Hårdag i skolan nu framöver i 12veckor. Nina & Jag fick dela på Joannas hår, vilket tog 2h att fixa medan Joanna fick ta mitt hår att fixa, vilket tog typ 25min. Ah Joanna har då 3m långt tjockt hår, inget fel på de men de var jäääkligt svårt för mig å Nina att få volym i det eftersom 3m hår väger TON!!
Joanna fixar mitt hår
Nina :)
Å måste bara säga att äpplen..dom SKA ätas med kniv, de e såå mycket godare! Tips från min tok Oscar ;)
//Jess von S

Syskon e bra att ha :)

STÖRST FÖRST:
FREDRIK <3
ROBERT <3
ALEXANDER <3
CARL & JAG
//Jess von.S

Bästa vän <3

Finns inga ord för hur fantastisk denna kvinna är, denna kvinna som redan från 1a klass kommit & förändrat mitt liv & de enbart till de bättre. Namnet på denna fantastiska person är Jenny Wallmark <3 Vi har tillbringat många år som vi tillsammans delat skratt, tårar, resor, massa minnen, killprat, festande & våra djupaste personliga "hemligheter". Jag älskar dig gumman & kommer alltid att göra det, jag är så lyckligt att du funnit din stora kärlek, Nils Forsell. Ni är såå söta ihop! :) <3
// Jess von S

Vovsarna

Piffsan å Boffy är bara för Coola doggys! :D Love them of all my heart, men som oss människor blir hundar gamla dom med tyvärr, så man ska passa på å ta bilder när dom är kvar i livet :)

PIFFI <3

BOFFY <3
//Jess v.S

RSS 2.0